Nu är det verkligen på tiden att Apple släpper nya bildskärmar. Att man inte blev först med separata skärmar med inbyggd webbkamera är märkligt, med tanke på att iMac, MacBook och MacBook Pro länge haft detta som standard och separat iSight inte längre finns i sortimentet.

Ett par PC–tillverkare har nu släppt sådana bildskärmar som Apple borde haft ute för länge sedan. Nu senast Dell som har en till synes riktigt trevlig 20–tummare (Dell SP2008WFP) ute till bra pris, komplett med Macig skärmgrafik på produktbilden.

Är det någon som testat denna bildskärm och funkar webbkameran direkt till Mac?

Jag har många gånger felaktigt förutspått att nya Appleskärmar är på gång, här kommer ytterligare en chansning. När Mac OS X 10.5 Leopard släpps nu i oktober kan det vara lämpligt att även ha någon uppdaterad hårdvara att visa upp, varför inte nya bildskärmar med inbyggd iSight, det är verkligen på tiden.