Som bekant har Steve Wozniak köat för att köpa ett antal iPhones till sig själv, släkt och vänner. Här är ett litet klipp från förberedelserna vid Apple Store, Santa Clara.

S. Wozniak in the iPhone waiting line

En lite längre pratstund med Woz finns även att beskåda, eller ladda ned i bättre kvalitet.

Till slut fick Woz som första kund kliva in i butiken och köpa iPhone. Som den sköna lirare Woz är, så respekterade han självklart regeln om att max två iPhone per person är det som gäller vid premiären.”Understandably, the very earliest of Apple employees was greeted with a warm reception by both the store’s employees and those who had arrived later to wait for the phone. But while he was treated as a VIP and had helped distribute fan-made T-shirts commemorating the event, Woz was evidently comfortable with the proceedings, mixing with the crowd instead of making the hasty exit associated with a celebrity.”