Ryktesfloran kring datum och produktsläpp snurrar allt snabbare när vi närmar oss WWDC samt premiären för iPhone.

MacBook Pro i ny version som många räknat som en given sak att introducera vid WWDC, kan möjligtvis komma redan nu till veckan (tisdag såklart).

Det som det spekulerats mest kring, startskottet för iPhone, har nu fått ännu ett datumförslag. Det senaste budet är 29 juni, något som passar bra ihop med Steve Jobs kommentar om att introduktion av iPhone andra halvan av juni, antagligen innebär alldeles innan månadsskiftet.

Sedan har vi utvecklarversionen av Mac OS X 10.4.10 som släppts i ännu en version. Det finns saker i denna som indikerar att vi kan få se Safari 3.0 långt innan fördröjda Mac OS X 10.5 Leopard släpps. Jag hoppas verkligen på detta, Safari verkar tappa mark gentemot Firefox och behöver ett lyft.