AT&T och Apple har offentliggjort de abonnemangsalternativ som finns för iPhone. Priser och upplägg känns märkliga med svenska mått mätt, men reaktionen i USA verkar mestadels ha varit positiv.

Apple har dessutom lagt upp ännu en instruktionsfilm för iPhone. Denna visar hur iPhone aktiveras och synkas. Ingen aktivering sker i butik, utan allt görs genom iTunes, mycket smart upplägg.Liksom för den förra instruktionsfilmen går även denna att ladda ned (71 MB). Ett smart drag för att minska trycket på supportavdelningen när iPhonestormen drar igång på fredag.

En märklig sak dyker upp mot slutet av den drygt sju minuter långa filmen. Kapaciteten uppges här till 74 GB, inte de 4 eller 8 GB som iPhone ska ha. Är detta möjligen version 2 med 80 GB hårddisk, eller helt enkelt Steve Jobs egen specialmodell?