En vidareutveckling som varit på gång ända sedan MaxiMac senast bytte skepnad är nu äntligen på plats. I högerkolumnen finns ett frö till en panel som kommer att växa med tiden. Varje avdelning kan visas eller döljas med ett klick på respektive rubrik/panel.

Musik innehåller en länk till itmusik.se, min hjälpsajt för iTunes Store, dessutom ligger här lite musiktipslänkar direkt till denna mäktiga musikbutik.

Joy of Tech har på mångas begäran återkommit. Nitrozac och Snaggy har som vanligt skön fingertoppskänsla för det som händer i Macvärlden.

Korta nyheter är precis det som namnet säger. Det är bara en bråkdel av de intressanta nyheter jag plöjer igenom som blir en artikel i MaxiMac. Här kommer jag att lägga upp tips till läsvärda saker under egen rubrik och med kort beskrivning. Dessa nyhetstips fylls på och faller bort allteftersom, värt att kolla ofta med andra ord.

Maclänkar är uppdelad i två avdelningar, en för svenska macsajter av relevans och en för utrikiska dito. MaxiMac kan därmed i ännu högre grad bli din goa språngbräda ut i Macvärlden.

Fler avdelningar dyker som sagt upp allteftersom. Tipsa gärna om du har några idéer om sådant som bör finnas med här.