Alldeles i hasorna på 2007 års riktiga Macsnackisevent (Macworld Expo San Fransisco) erbjuds en strålande möjlighet för svenska macskallar att träffas.

Den nybildade föreningen MacLan kickar igång verksamheten med sitt första LAN–event på Kulturmejeriet i Lund den 12–14 januari 2007. Programmet för denna sammankomst kommer att presenteras inom kort på www.maclan.se.

I samband med premiären kommer föreningen även att hålla årsmöte. Det finns alltså goda möjligheter att vara med och styra upp en livaktig verksamhet för dig som känner dig manad att bidra med ditt engagemang.

Normala LAN–aktiviteter kommer att vara grunden för detta event. Dessutom kommer det att satsas friskt på workshops, föreläsningar, underhållning, tävlingar med mera.

Måste ge MacLan beröm för den sköna loggan som anknyter till den ursvenska symbol (fornminne) som hängt med sedan den första Macens tillblivelse. Önskar jag själv kunde delta, av fler än ett skäl. Bege er till den sköna staden Lund ni som har chansen att vara med.