Helt i enlighet med den senaste tidens rykten, så har Adobe släppt Photoshop CS3 i betaversion. Det går ännu inte att hitta information om, eller ladda ned härligheten från Adobe Labs webbplats, men bakdörren står öppen, mer om detta längst ned i denna artikel.

Moderskeppet har lite mer information och länkar kring nya Adobe Photoshop CS3 Beta. En komplett första genomgång som visar på nyheter och prestanda bistår Macworld med. De har även satt samman en video som dels innehåller en intervju med Photoshopbossen John Nack, dels visar lite nyheter i Photoshop CS3.

Macworld Video: Adobe Photoshop CS3 beta

Adobe Photoshop CS3 Beta är tillgänglig för registrerade användare av Photoshop CS2. Övriga nyfikna kan även de testa Photoshop CS3 Beta, men då endast under två dygn. Betan finns för Mac (Universal) och Windows.

Det finns ingen officiell information eller länk för att ladda ned Adobe Photoshop CS3 Beta ute än. Men genom en djuplänk går det alldeles utmärkt att komma till nedladdningssidan ändå. Macversionen är på hela 685 MB, men nedladdningen pinnar åtminstone just nu på i rask takt.