Safari är fortfarande min älskling, men Firefox är absolut den bästa webbläsaren att använda vid webbdesign. Men en del saker är lite knöligare när man växlar mellan de båda. Till exempel har Firefox sina tabbstängningsknappar till höger på tabbarna, Safari har sina till vänster. Jag har inte tidigare kikat särskilt mycket på möjligheten att ändra tema/utseende i Firefox, men har nu äntligen installerat ett suveränt Macifierat tema.

GrApple som nyligen kommit i nya versioner, låter dig välja mellan tre olika varianter. GrApple (Eos) som bara lätt modifierar Firefox tabbar, GrApple (Eos Pro) med tabbar i liknande stil som Safari, samt GrApple (UNO) för dig som moddat om hela Mac OS X utseende med UNO.

Själv kör jag nu GrApple (Eos Pro), snajsigt nog så är även webbutvecklarverktygen i en snygg stil och tabbarna ser ut som jag är van från Safari.