Författare med nyutkomna böcker förväntas göra reklam för dessa i alla tillgängliga media, inte minst gäller detta diverse pratprogram i TV. Apples gamla datorbyggarsnille Steve Wozniak som nyligen släppt sin självbiografi iWoz är inget undantag.

När han dök upp hos Stephen Colbert i The Colbert Report blev pratstunden lätt absurd. Woz började nämligen berätta om hur han under flygresor brukar skära upp maten med sitt visitkort. Det hela var lite svårt att förstå, men enklare när man kan se Woz visitkort på nära håll.

Som alla vet så är vassa metallföremål absolut förbjudna under flygresor nuförtiden, Woz ville väl antagligen peka på det absurda i detta. Hittills har han inte blivit stoppad eller fråntagen de skarpa metallvisitkort som säkert skulle kunna fungera som dödliga vapen. Han är onekligen en klurig/knepig/skum snubbe den där Woz.