Flitens lampa har lyst i min enkla boning de senaste dagarna. Jag har äntligen fått lite tid över för att meka med den tredje versionen av MaxiMac sedan starten. Minimalism med stil har varit målet för nya MaxiMac som nu ligger ute.

Gamla MaxiMac version 2

Det mesta som är gjort såhär långt har med logiken bakom hur webbplatsen fungerar att göra. Dessutom har MaxiMac gått över till ett bredare och luftigare format. En rensning har gjorts bland diverse påhängstjänster som inte haft någon riktigt vettig plats (en del av dessa kommer att dyka upp igen).

Nya MaxiMac version 3

Fler funktioner samt optimering av den nya koden är på gång. Den enda riktigt viktiga funktion som saknas för närvarande är kontaktformulär för att skicka snabba meddelanden till mig. Men det går såklart bra med vanlig mejl till info@maximac.se tills dess snabbkontakten är klar. Skriv gärna in med synpunkter om hur nya MaxiMac fungerar (eller inte) för dig.