Nu drar Google igång en blogg speciellt för att berätta om utvecklingen av Googles tjänster och programvara för oss Macanvändare. I Googles egna företagsmanifest ingår just att organisera och visa upp information till alla, inte bara till den stora massan Windowsanvändare:

”Google’s mission is to organize the world’s information and make it universally accessible and useful.”

Ännu finns inte mycket alls att hämta här, men förhoppningsvis kommer snart lite mer nyheter om hur man arbetar med att anpassa och bygga upp Googles tjänster för Mac.

Varför det var smart av Google att plocka upp YouTube för motsvarande 1,65 miljarder USD i egna aktier berättar John Chow om på sin blogg. Jag håller med om den analys han presenterar där. Digg som nästa uppköpsobjekt för Google låter även det som en bra idé.