I samband med att Disneys VD Bob Iger presenterade resultatet av första veckans försäljning av filmer via iTunes Store (125000 sålda), kom även lite mer information om Apples iTV fram. Tydligen har den en inbyggd hårddisk, kanske bara för att buffra innehåll så att uppspelningen går smidigt.

”It can also stream it live through the box to the TV or it has a small hard drive on it so they can download what you put on the device on your computer, on your iTunes, through the television set.”

Vidare berättade Iger lite mer om hur iTV interagerar med övrig utrustning i hemmet. Steve Jobs liknelse med en DVD–spelare går igen även här.

”It plugs into the television like any other peripheral would, like a DVD device. It’s wireless. It detects the presence of computers in your home; in a very simple way you designate the computer you want to feed it and it wirelessly feeds whatever you downloaded on iTunes which include videos, TV, music videos, movies or your entire iTunes music library to your television set.”