Ett problem med tidigare reklamkampanjer för Mac är att man inte visat upp vad man egentligen har att erbjuda. Väldigt många människor har ingen aning om hur Mac OS X ser ut eller vad man kan göra med det. Det har nästan varit lite av en hemlighet för redan invigda.

Nu verkar det i alla fall som att Apple gått in i en mer aggressiv fas vad gäller marknadsföring av Mac. Förutom Get a Mac–kampanjen som rullar på i amerikansk TV, så har man nu backat upp denna med en printkampanj i större amerikanska magasin. I en medföljande 14–sidig folder, visas alla iLife–program upp på iMac–skärmar (den vita ytan nedanför skärmen har tydligen alltid varit avsedd för copy). Dessutom presenteras samtliga Macar för konsumentbruk.

Med skiftet till Intel avklarat, verkar alla hinder vad gäller att kunna leverera Macar i tillräcklig mängd för att möta en stigande efterfrågan vara bortsopade. Nu är det läge att visa upp sig för världen.