Fruity är ett riktigt smart litet program som gör det enklare att provlyssna på musik från iTunes Music Store. Droppa en länk från iTMS genom att dra skivomslagsbilden till programfönstret. Fruity börjar sedan spela alla förhandssnuttar från den titel du valt.

Runtom huvudvalet visas annan musik som köpts av kunder som köpt den valda musiken, eller som den på annat sätt är besläktad med. Klicka bara på en av dessa titlar om du vill provlyssna. På det här sättet går det att klicka och lyssna sig fram via iTMS musiktips. Gör du inget själv kommer Fruity att beta av musiktipsen av sig själv.

Hittar du något du blir nyfiken på och kanske vill köpa är det bara att klicka på iTunesikonen så visas ditt val i iTMS. Ett helt klart genialt program som rättar till problemet med enkel genomlyssning i iTMS.