Det enda vettiga sättet att fira Apples 30–årsjubileum imorgon är såklart att baka en tårta. I princip kan du välja vilken som helst av Apples produkter som förlaga. Alltifrån de lätta (iPod, Mac mini) till de mer svårbyggda (Cube, original–iMac). Vännerna bakom The Joy of Tech gör det rätta och går tillbaks till rötterna.

En läckert brun Apple I blir både smaskig och tillräckligt stor för att få plats med 30 ljus. Kolla in recept och bygganvisningar.

”When the moment is right, place 30 candles on your Apple I and light them. Sing “Happy Birthday” to Apple, make a wish for new hardware soon, then blow them out. Slice that baby up and enjoy! Don’t forget to take pictures of it!”

Eftersom Apple inte verkar ha något särskilt planerat inför morgondagen så är det bara att ta tag i firandet själv. Skicka gärna in en bild om du bygger en egen tårta tills imorgon.