Nu upprepar Apple den uppräkningstävling som var på tapeten när man närmade sig 500 miljoner sålda låtar. Nu är målet en miljard låtar som snart kommer att passeras.

Förstaprisvinnaren får denna gång en 20–tums iMac, 5 svarta och 5 vita 60 GB iPod , ett presentkort för musik/video via iTMS värt motsvarande 10000 USD plus äran att få ge namn till ett musikstipendium som instiftas av Apple.

Som tidigare delas även priser ut vid var hundratusende nedladdad låt. Detta pris består utav en 4 GB svart iPod nano och ett presentkort hos iTMS värt motsvarande 100 USD.

Besök itmusik.se som nu listar 525 svenska artister och se till att knipa priserna med svensk musik. Kolla gärna in galleriavdelningen som visar det som är mest aktuellt. Ett klick tar dig direkt till rätt artikel i iTMS där du kan provlyssna och köpa musiken.

Svenska iTMS har faktiskt fått upp tempot på sistone, både vad gäller utbud och utgivningstakt. Lycka till i prisjakten.