Macworld har en lite mer utförlig beskrivning av nyheterna i Mac OS X 10.4.3. Många användare har rapporterat om rappare Spotlight och Safari. Även animerade effekter i Finder vid aktivering av Exposé och Dashboard har snabbats upp. Kanske detta är anledningen till att man nu lagt problemförföljda Quartz 2D Extreme på hyllan?

Mac OS X Server 10.4.3 har även den släppts. Det ska bli intressant att se om man har fått bukt med MySQL:s prestandaproblem under Mac OS X Server i och med denna version.

Stödet för Front Row till andra Macmodeller än nya iMac G5 har som väntat ökat i och med 10.4.3. Nu fungerar även DVD–uppspelning som den ska, med en mindre återstående glitch (Finders menyrad syns). De script som figurerat för att aktivera/deaktivera Front Row utan fjärrkontroll behöver dock modifieras en aning för att fungera som tidigare.

Enligt the Mac Observer så ska tydligen Front Row fungera ihop med Apples nya Universal Dock och Apple Remote för iPod. Frågan om när Front Row kommer att släppas till övriga Macmodeller är nog främst en fråga om tajming. Kommer den att erbjudas separat eller som en del i ett uppdaterat iLifepaket?