En ny svensk distributör av tillbehör till Mac och iPod slår imorgon upp dörrarna. Cupertino Distribution är ett dotterbolag till Kullander & Kullander, ledande Apple Center i Malmö med 29 år i branschen. Bakgrunden till Cupertinos tillblivelse är enligt VD Jens Kullander följande:

”Kullander & Kullander firade nyligen två år som Apple Center och vet vad som efterfrågas och saknas på marknaden. Under det senaste året har vi importerat en allt större del av våra butiksprodukter och genom Cupertino Distribution tar vi steget mot att hjälpa även andra Apple Center att öka marginalerna och fylla hyllorna med produkter som lockar besökare.”

Cupertino har tagit fram ett antal egna produkter och målet är att utöka detta sortiment fortlöpande. Idag finns en egen serie datorväskor, externa hårddiskar, batterier för iPod, iBook och Powerbook samt iPod-tillbehör med Cupertino-logotyp på förpackningen.

På företagets webbplats kan återförsäljare lägga order och se minutaktuella priser. Vi slutanvändare kan se hela sortimentet med tillverkarnas rekommenderade konsumentpriser. Snygg logga, snygga produkter, det här ser lovande ut. Lycka till med starten!