Om du råkar vara i New York i dagarna, har kvällen fri och 15 USD på fickan så låter väl ett musikalbesök inte helt fel? Särskilt inte om det är en parodi på Steve Jobs och Bill Gates historia från nördar till multimiljardärer.

NERDS:// A Musical Software Satire hade premiär igår och visas några gånger till denna vecka på Beckett Theatre. I föreställningen framförs odödliga låtar som, A Revolution Starts With One, Let’s Merge, I’ve Gotta Lotta Money, Stroll Through the PARC, I Am Just A Nerd och Windows Rap framförda av våra favoritantagonister Bill och Steve.

Vi som får hålla oss här hemma denna höst, men ändå vill se Steve och Bill gnabbas, kan istället krypa upp i soffan med den starkt underhållande och njutbara dramadokumentären Pirates of Silicon Valley som äntligen släppts på DVD. Om någon vänlig själ vet om det finns någon svensk återförsäljare för detta epos så är jag tacksam för tips om var det kan inhandlas.