Apples widget Weather har av någon anledning inte översatts till Svenska. Jag gjorde en egen lokalisering på tio minuter som verkade fungera perfekt tills jag testade tricket att kolla all vädergrafik. Det enda väder som den kunde visa var ösregn. Hade jag lagt ner tjugo minuter till så kanske detta problem gått att lösa. Nåväl, det är en dag imorgon med.

Vill du se all vädergrafik så öppnar du Dashboard, håller nere option och command och klickar på väderwidgeten. Nu ändras ort till Nowhere, sedan kan du fortsätta att klicka med option–command nedtryckt för att rotera genom solsken, snöstorm, dimma och regn.

För att ändra ort måste du skriva in ort och land för att sedan trycka return och därigenom få bekräftat om orten finns i väderdatabasen. Jag skrev först [ Luleå, Sweden ] med olika stavning (Lulea, Luleaa) innan jag testade det som brukar finnas hos de flesta vädertjänster, nämligen närmaste flygplats. Med valet [ Kallax, Sweden ] dök vädret snällt upp.