En mycket intressant artikel om skillnaden i uppgraderingsbeteende mellan Windows- och Macanvändare. Kommer Tiger med sina nya (kraftkrävande) finesser att få oss Macägare att lätta på plånböckerna och ta steget till en ny Mac, med Tiger inkluderad i priset?

Själv har jag hållit fast vid min Cube sedan fem år, uppgraderat systemet eftersom, satt i större hårddisk, mer minne och en fläkt. Nu väntar jag ivrigt på leverans av min Mac mini, en värdig efterträdare till den trogna Cuben.

Min gissning är att Apple med sitt numera heltäckande program av datorer (i och med Mac mini som lågprisalternativ) kan vänta en flod av beställningar på nya Macar åt trogna användare som är redo att uppgradera.

En rapport från CNN Money ger ytterligare stöd för att Tiger kan ge bränsle till försäljning av nya Macar.