Stephen Fry talade vid T3 Gadget Awards 2010 väl om Windows Phone 7 trots Microsofts mindre inspirerande historia med sin huvudprodukt (Windows). Ett mycket intressant och inspirerande tal som hyllar den spännande prylteknikindustrin och dess nyväckta intresse för känslor före tekniska trick. Sedan tar han fram sin vita iPhone 4.

Stephen Fry gör under en intervju en bra sammanfattning av viktiga händelser under året och kan såklart inte hålla sig från att visa sin vita iPhone 4. Dessutom blir det mer beröm för Windows Phone 7.

”During this year’s T3 Gadget Awards 2010 we were honoured to welcome Stephen Fry to the stage. Our national treasure and last year’s gadget personality of the year, compared tech to rock and roll, flashed the only white iPhone4 in Europe and had a complement for Windows Phone 7 in his rousing speech.”