MaxiMac grundades 2005 och drivs sedan starten med ambitionen att ge intressanta perspektiv på Applevärlden. Jag plöjer så gott som varje dag igenom hundratals artiklar från en mängd källor för att vaska fram sådant jag gillar, gärna sådant som inte någon av de andra förnämliga Applebloggarna i Sverige redan täckt av.

Webbplatsen använder cookies för att hålla reda på statistik för besök, annonsering och annat nödvändigt mys. Gillar du inte kakor är det bara att slå av dem i webbläsaren eller bygga en tidsmaskin och transportera dig tillbaks till förra seklet.

Annonser från Apple får du gärna klicka på när du ska köpa något från Apple Store. Detta ger ett litet men välkommet bidrag till mitt fortsatta arbete med MaxiMac.

Är du intresserad av annan sponsring genom produkttester eller andra samarbeten så får du gärna höra av dig. Dessutom förekommer ibland sponsrade produktlänkar när jag tipsar om appar, musik och produkter, främst från Apple Store och iTunes Store.

MaxiMac har även delvis sponsrade rekommendationslänkar från Strossle under inläggen. Jag experimenterar också med annonser från Google på utvalda inlägg.

Besöksstatistik från SIS–index

Har du tips, förslag på samarbete eller annat kul att komma med så kan du nå mig på hej@maximac.se

Jag hoppas att du gillar MaxiMac och hittar för dig intressanta, oväntade och roliga små brottstycken av Applevärlden här.

John Sandström

@cubexpert