Apple CarPlay i Volvo med flera är en big deal

Det är lätt att tro att Apples CarPlay inte är något särskilt märkvärdigt, men kampen om att dominera gränssnittet i våra bilar handlar om en enormt stor och viktig marknad. Det är inte bara att smälla upp gränssnittet från mobilen på bilens skärm och tro att det räcker. Det finns massor med aspekter som måste klicka för att få ett säkert och hanterbart system i en bil. Bataljen mellan mjukvarugiganterna om bilmarknaden har precis börjat.

Apple CarPlay

”Since CarPlay is powered by your iPhone, the software is as up-to-date as your phone’s, meaning that over-the-air patches can be deployed to fix bugs and bring new functionality without a trip to the dealer.”

Det här inlägget postades i spaning och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>