Ny Apple TV runt hörnet när Apples hobby blir egen produkt

Apple TV - Apple Store

Äntligen får älsklingsprylen Apple TV mer kärlek från moderskeppet. Från att ha varit en uttalad hobby och hopbuntad med iPod så har nu Apple TV fått en egen avdelning i Apple Store. I Apple Store US finns dessutom ett forum och en avdelning med uppfräschade begagnade Apple TV till salu. Allt pekar mot att vi snart får en ny generation Apple TV som förhoppningsvis ger tillgång till spel, appar med fler kanaler/tjänster och kanske även integrerad router.

Apple TV spelkontroll

 

”Instead of focusing on a major gaming platform like the Xbox One or PlayStation 4, Apple could aim towards its current audience of casual gamers and get some pretty great games out there. All that’s missing is a solid controller.”

Det här inlägget postades i spaning och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Ny Apple TV runt hörnet när Apples hobby blir egen produkt

  1. Pingback: Apple TV tar fart i Sverige med TV4 Play | MaxiMac

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>