Starta om ett klassiskt operativsystem med The Restart Page

Kommer du ihåg hur det var att starta upp din gamla Macintosh, NeXT eller PC? The Restart Page låter dig minnas hur det var eller testa att starta upp operativsystem du aldrig haft chansen att prova direkt i webbläsaren. Du kan till exempel starta upp Apples Rhapsody som inte klarade av uppgiften att ersätta klassiska Mac OS. Skön nostalgi från antik datortid.

”While we’ve no desire to return to the good (bad?) old days there is something about the slow march of system extension icons across the Mac OS 8 splash screen that’s oddly satisfying, even when it’s simulated.”

Det här inlägget postades i diverse, historia, skoj och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>