Siri använder infraröd sensor för att vara redo att lyssna på dig

iFixit har tittat närmare på varför den infraröda sensor som håller reda på om du håller upp din iPhone 4S mot ansiktet aktiveras oftare än sensorn för äldre iPhone. Så fort skärmen är på går sensorn igång på iPhone 4S. Förklaringen till detta är att Siri behöver veta om du håller upp din iPhone 4S mot ansiktet för att ge ett kommando.

”The iPhone has always incorporated proximity sensors in order to turn off the device’s display during phone calls to prevent accidental input, but Siri’s raise to speak feature requires that the device be ready to sense proximity to the user’s face at all times.”

Det här inlägget postades i diverse och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>