iOS 5 och OS X 10.7.2 med iCloud har släppts

Så damp då kombon iOS 5 samt OS X 10.7.2 som möjliggör iCloud ned till de väntande massorna. OS X 10.7.2 innehåller även Safari 5.1.1 och en hel del buggfixar och säkerhetsuppdateringar. Det är bara att leta sig fram till Äpplet i Menyraden och ladda ned med Programuppdatering.

Kicka även igång iTunes, plugga in din iPhone, iPad eller iPhone touch och uppdatera till iOS 5. Sedan är det bara att köra igång med iCloud och leka lös med allt det nya. Även Apple TV har fått en uppdatering till iOS 5 med iCloud Photostream och en hel del annat gosigt.

Det här inlägget postades i diverse och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>