Hur var det nu med Android och iOS

Daniel Eran Dilger har roat sig med att sätta samman ett gäng slajds i Keynote som reder ut det där med skillnaderna och likheterna mellan Android och iOS. Hur var det nu igen, Android är ett öppet system och iOS är stängt, eller stämmer verkligen det?

”With Microsoft and Nokia working on their own product, Android Enthusiasts will be like the Tea Party minus corporate-backed Republicans: little more than a really pushy religion. The rest of 2011 should be lots of fun to watch.”

Det här inlägget postades i diverse, skoj och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>