När glada pojkar och flickor öppnar sina paket med iPhone, iPod Touch och iPad får App Store rusning. Appar av alla de slag, inte minst spel, ska köpas till de nya blänkande touchprylarna. För att positionera sig i topplistorna kör EA mobile med taktikspel inför julens rusch till App Store. Genom att sänka priset till endast 7 kronor på massor med sköna spel för iOS, ser EA till att få en bra position som förstahandsval när julpengarna ska spenderas. Passa på att fynda i App Store innan julhelgen när priserna går upp igen.

”Offering 54 iPhone games and 15 iPad titles at $0.99 (as of this writing) is obviously an effort to flood those charts with EA titles in advance of the App Store freeze that begins on Dec. 22 and continues until Dec. 26, which also covers the period during which iOS apps enjoy the heaviest sales volume.”