Apples massiva datacenter snart redo att öppna

Apples jättelika datacenter på vischan i North Carolina ska enligt uppgift vara så gott som klart att ta i bruk. Nya uppgifter pekar även på att en utbyggnad redan har startat för en dubblering av kapaciteten. Jag tror däremot att det man kan se på de nya flygbilderna endast är återställd mark efter byggarbetet.

”Local realtor Bill Wagenseller added to the speculation of a second facility by posting a YouTube video containing aerial footage of the nearly operational data center. In the video, a large-scale construction project is seen underway directly behind the data center, although it is unclear whether the work is for the rumored expansion.”

Det här inlägget postades i diverse, rykte och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>