Jeffrey Stephensons sköna retrodatorbygge har nu fullbordats. Mid Century Madness är gjord för att kunna platsa i modern miljö från tidigt 1960–tal. Tanken är att den skulle platsa i Don Drapers kontor i Mad Men. Tyvärr är det ingen Mac under skalet, men ett stiligt bygge är det helt klart.

Snygg front fast med standardplåtlådebaksida.

Inspirationen kommer från ett danskt skrivbord i teak från mitten av 1960–talet.

Detaljerna gör helhetsintrycket.

”For me, mid-century modern conjures up memories of woven cane speaker cloth framed in wood. It also conjures up images of geometric-paneled room dividers. I combined the two ideas into this grille design. The grille is made from 92 pieces of wood glued together into three layers and painted with a color that simulates nicotine-stained ivory.”