Tim Cook tänkbar VD för GM

Rykten snurrar om att Apples Tim Cook är ett hett namn som ny CEO för General Motors. Cook har gjort ett enormt arbete med att förvandla Apple till ett extremt effektivt företag från att ha varit närmast bankrutt för drygt tio år sedan. Under Steve Jobs två perioder med sjukfrånvaro från Apple har dessutom Cook varit tillförordnad CEO för Apple. Det vore onekligen en stor utmaning för Cook att ta sig an den vacklande giganten GM för att försöka sig på en liknande företagsutveckling som den Apple genomgått.

Det här inlägget postades i diverse, historia, rykte och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>