Matt Deatherage kommer med en hel del vettiga insikter inför Apples kvartalsrapport som presenteras om några timmar. Apples ledning finns tillgänglig för att svara på frågor från pressen genom telekonferens och varje gång försöker någon/några av dessa sig på att ställa helt hopplösa frågor.

Det går helt enkelt inte att få svar på vad Apple ska göra i framtiden eller vilka produkter de kommer att släppa. Det finns ändå en hel del områden där det borde gå att få ut intressant information från Apple vilket denna artikel pekar på.

”The point is that Apple isn’t just being contrary when it fights to keep its plans secret. If you announce a good idea a year before you can implement it, you had better be the only company in the world that could implement something that customers will think is a “good enough” version of what you promise. “Good enough” plus “cheaper” or “for sale sooner” is how the world got stuck with Windows. Apple has some precedent here. Enough said.”