C64 första emulatorn i App Store

Det har visat sig att Apples SDK för iPhone inte direkt förbjuder förekomsten av emulatorprogram. Den ambitiösa Commodore 64–emulatorn C64 har blivit godkänd och finns att köpa för 38 kronor i App Store. C64 är den första men säkerligen inte sista retrodatoremulatorn för iPhone/iPod Touch.

”The main point of Apple’s SDK restriction appears to be the company’s desire to prevent its own Cocoa Touch platform from being sidelined by a third party developer’s sub-platform, such as Java, Adobe Flash, or Microsoft Silverlight. If developers want to ship apps for Apple’s iPhone, they have to use Apple’s APIs.”

C64 for iPhone

Det här inlägget postades i app, diverse och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>