Nu har Telia släppt prisuppgifter för alla möjliga abonnemangsalternativ utöver de tidigare presenterade specialabonnemangen för iPhone 3G. Det går definitivt inte att klaga på antalet kombinationsmöjligheter. Här finns allt från enkla abonnemang med kort bindningstid (Bingo, Max 25), till Fastpris som har fria samtal, 3000 SMS och fri datatrafik.

Det finns även goda möjligheter att uppgradera befintliga redan löpande abonnemang med en ny iPhone 3G som ersättare för din trötta gamla trotjänare till mobil. Antingen genom att byta abonnemang, förlänga befintligt abonnemang, eller om du har mer än tre månaders bindningstid kvar köpa lös en iPhone 3G (8 GB kostar 4695 kr, 16 GB kostar 5495 kr) till ditt nuvarande abonnemang.

Det enda kruxet nu är att välja från denna maffiga meny av alternativ för iPhone 3G. Ett tips är att tänka efter hur du tänkt använda din iPhone och sedan applicera uteslutningsmetoden för att komma fram till ett par alternativ som kan passa.

Vill du vara förberedd så att det går snabbt att registrera och dra igång ett abonnemang med iPhone 3G från 11 juli, rekommenderas att du skaffar ett konto på Mina Sidor redan nu. Då kan du godkänna köpavtalet elektroniskt och snabbt skutta ut ur Teliabutiken med en skön iPhone i handen.