Som uppmärksamma besökare märkt, så har jag sedan en tid lagt in Pingdoms sköna widget för att hålla koll på Apple Stores status en bit ned i högerkolumnen.

Nu visar denna att amerikanska Apple Store ligger nere. Vad blir det för nytt godis denna dag? Många tipsar om att iMac och Mac mini får en uppdatering till Penryn–processorer inom kort, kanske redan idag, eller så är det bara en vanlig uppdatering av Apple Store.

”Recently, former Apple staffer Chuq von Rospach suggested via a Twitter response to Shawn King that the architecture of the Apple Store really, truly does require extended downtime to make changes to the product lineup. If that’s the case, then this is an astonishingly powerful argument for the existence of the RDF — only a marketing force capable of warping the fabric of space could turn an engineering flaw into self-generating hype with every minor tweak of the product line.”