Vid bilmässan i Paris visade Renault upp en konceptbil som med lätthet skulle kunna förses med Apples märkning Made for iPod. Här nöjer man sig nämligen inte med en ensam iPodhållare. Den här har hela fyra dockningsplatser (en till varje sittplats) för iPods i den genomgående centerkonsollen.

Med inbyggd mixer går det att välja vilken av dessa iPods som ska pumpa ut musik i ljudanläggningen, eller så kan var och en lyssna individuellt genom hörlursuttag. Dessutom finns USB–portar samt anslutning för Nokia Smartphone.

Renault Twingo Concept är dessutom laddad med alltifrån kylfack för energidryck, TV, PC, trådlös Internetanslutning, webbkamera, bluetooth, handsfree, glastak, ljusanläggning och massor med högtalare – till 1,2 liters turbomotor på hundra pigga hästar med sexväxlad låda. Onekligen ett mycket intressant tillbehör till din(a) iPod(s).

Renault Twingo kommer att sättas i produktion, men hur mycket av konceptbilens finesser som letar sig in i riktiga modeller återstår att se.
Kolla gärna in stora och skarpa skrivbordsbilder på Renault Twingo Concept.