I sambande med Apple Expo Paris så har Microsofts Macintosh Business Unit släppt en uppdatering till Mac Office 2004. Service Pack 2 innehåller främst förbättringar som ökar förmågan att samsas med PC–användare i företagsmiljö.

Annars är det främst mindre förbättringar plus en del säkerhetsfixar för de vanliga ingående applikationerna. Tyvärr har man ännu inte lyckats erbjuda stöd för Spotlight–sökningar i Entourage. men uppger att man jobbar hårt på att lösa detta tillsammans med Apple.

Uppdateringen kommer att dyka upp automatiskt via Microsoft AutoUpdate lite senare. Det kommer även att vara möjligt att hämta uppdateringen från Mactopia.

Artikeln hävdar att SP2 finns tillgänglig i svensk version, men Microsofts webbplats visar rätt information. SP2 finns bara i engelsk och japansk version, övriga språk får vänta ett tag till på denna uppdatering.

Tack till Ronny som påpekade missen vad gäller svensk version.